Hotell i Lund

Det är ju kul att kunna komma iväg en liten stund och bara njuta lite av att ha semester och känna att man kan ta det luft och att man känner att man mår bra. Och man behöver inte åka långt för att det ska kännas som semester och att man känner att man kan koppla av. Det finns många fina ställen här i Sverige som man kan åka till och som kan vara mysigt att åka till. Ja det finns ett hotell lund som ska vara väldigt mysigt och det är lillahotellet som det heter.
Det kan vara en ide att åka dit och känna att man har en plats som man kan åka till och som man tycker om och som är nära.

Bra att hitta små guldkorn 

Ja det gäller att hitta sina små guldkorn som man känner att man vill åka till igen och igen. För det är ju lite mysigt att kunna åka till ett ställe som man har varit på tidigare och det känns lite som att det är ett ställe som man känner till och att man på så sätt känner sig lite mer hemma fast man är borta. Man hittar och vet vad man ska göra som man tycker är kul på det stället och man känner att man har ett trevligt ställe att åka till och som man mår bra av att åka till.
Ja vi har nog alla såna ställen som man känner lite extra för och som man gärna åker tillbaka till och som gör att man kan koppla av och bara ta det lugnt på. Ja det finns så mycket som är mysigt och som man tycker om att göra och som kan göra att det blir lättare och finare att åka till. Ja det finns mycket som är kul och som är härligt att göra.

By walwenza, March 6, 2018, 10:40 a.m.